Rreth nesh

Reth Panzlife.com

U themelua në Gusht të vitit 2009 nga Z Nozart dhe Z Andi (krijues te portalit me te njohur ne shqiperi albparajsa.com), që nga themelimi deri më tani qëllimi ynë kryesor ka qenë ofrimi i shërbimeve profesionale për klientet tanë. Panzlife.Com është specializuar në ndërtimin e faqeve të internetit pasi ne ofrojmë teknologjinë më të fundit sa i përket botës së web-it duke ju ofruar stabilitet të lartë dhe dizajn modern për faqet tuaja. Me kombinimin e pjesës estetike me atë funksionale ne arrijmë të krijojmë faqe dinamike lehtësisht të përdorshme dhe mjaft fleksibile në hapje kështu që ç'donjeri që ka një kulturë minimale sa i përket perdorimit të kompjuterit arin të kuptojë dhe të menaxhojë faqet e ndërtuara nga ne!

Disa te dhena mbi Panzlife.com

Ne synojmë që me punën tonë profesionale dhe me ndihmën që do ju ofrojmë klienteve tanë në çdo kohë, klientët tanë të arrijnë suksesin e dëshiruar me prezantimin e bizneseve apo projekteve të tyre online. -Eksperiencat Kemi një eksperiencë disa vjeçare në sektorin e web-it, kështu që në jemi të gatshëm të perballemi me sfidat e tregut të sotshëm për tju ofruar stabilitet, siguri dhe fleksibilitet mjaft të lartë, çka do të kontribojë në suksesin e biznesit tuaj. -KlientiNe jemi te vetëdijshëm që secili prej klientëve tanë është një hallkë e zinxhirit të suksesit tonë, ndaj kujdesemi t'i trajtojmë të gjithë klientet tanë në menyren më të mirë të mundshme duke u treguar korrekt. -Çmime më të mira Çmimet që do ju ofrojmë janë më të mirat në treg.

 

Adresa

Tirane: Rruga Petraq Leka, Tirane, Albania
 
Durres : Rruga Pavaresia, Plazh, Durres Albania
 
Tel: +355 69 471 2588, +355 692208746
e-mail: info@panzlıfe.com
©2009-2018 ® Panzlife.com